Vereniging voor Pianotechnici Nederland

Vereniging voor Pianotechnici Nederland

Lettertype vergroten Lettertype verkleinen Lettertype reset

Vereniging voor Pianotechnici Nederland

 

De Vereniging voor Pianotechnici Nederland is opgericht in 1995. Zij heeft leden in Nederland en België. Het lidmaatschap staat open voor personen, die beroepsmatig als pianotechnicus werkzaam zijn of zijn geweest, en voor leerlingen van een erkende vakopleiding.
De VvPN streeft ernaar de technische kwaliteiten van pianostemmers en pianotechnici te vergroten. Dit probeert zij op verschillende manieren te bereiken. Lees meer hierover bij "Over de VvPN".

Laatste Nieuws:

Najaarseendaagse 19 nov 2017

Najaarseendaagse en Algemene Leden Vergadering 2017

Beste leden,

Op 19 november is onze najaarsééndaagse. Deze wordt gehouden bij het Geelvinck Museum, Zaadmarkt 88 te Zutphen. Het beloofd een interessante en belangrijke dag te worden want het programma ziet er als volgt uit:

  • 10.00-10.30 Inloop
  • 10.30-11.00 Welkom en rondleiding
  • 11.00-12.30 Ledenvergadering. Er staan belangrijke punten op de agenda zoals het keuzedeel opleiding pianotechniek, CPT, evaluatie geschillenregeling, jaarrekening 2016 en de administratie van de financiën. Daarnaast is de bestuurssamenstelling van belang want In april 2018 stoppen Arjen en Theo met het bestuurswerk. Er zijn en aantal leden benaderd voor de functie van voorzitter maar tot nu toe heeft niemand zich gemeld.
  • 12.30-13.30 Lunch. Tijdens de lunch zullen Arjen en Geert een door hen ontwikkelde kopiëerfrees laten zien.
  • 13.30-16.00 Seminar door Jan Grossbach over taxatie en nut/noodzaak van reparatie.   Tijdens deze dag komt Jan Grossbach, bij ons o.a bekend van het Euro Piano-blad, en van de Atlas der Pianonummern, een lezing geven over zijn zoektocht naar serie/mechanieknummers, herkomst van piano's, enz. Als jullie vooraf vragen over dit item hebben reageer dan op het forum (link hieronder)  zodat Cas Mak hem hier alvast van op de hoogte kan brengen zodat Jan zijn seminar beter kan voorbereiden. Zo is er bv al gevraagd op het forum of Jan ook iets wil vertellen over het gewicht van de hamers. Via deze link kom je op de betreffende Forumpagina uit. http://www.vvpn.nl/22-1-1013-jan-grossbach.html
  • 16.30 Einde van deze ééndaagse

Aanmelden kan hier: 

http://www.vvpn.nl/aanmelden-najaarseendaagse-2017.html


Met vriendelijke groet,
Het bestuur van de VvPN


Naar het nieuwsoverzicht