Vereniging voor Pianotechnici Nederland

Vereniging voor Pianotechnici Nederland

Lettertype vergroten Lettertype verkleinen Lettertype reset

Vereniging voor Pianotechnici Nederland

 

De Vereniging voor Pianotechnici Nederland is opgericht in 1995. Zij heeft leden in Nederland en België. Het lidmaatschap staat open voor personen, die beroepsmatig als pianotechnicus werkzaam zijn of zijn geweest, en voor leerlingen van een erkende vakopleiding.
De VvPN streeft ernaar de technische kwaliteiten van pianostemmers en pianotechnici te vergroten. Dit probeert zij op verschillende manieren te bereiken. Lees meer hierover bij "Over de VvPN".

Hoe word ik Pianostemmer?

Laatste Nieuws:

Concertagenda Pianolamuseum

Aan alle vrienden en sympathisanten van het museum,

Onze concerten:

Alle concerten vinden plaats in de muzieksalon van het Pianola Museum, Westerstraat 106, 1015 MN Amsterdam. Meer informatie over de concerten vindt u altijd op onze website: Pianola Museum Concertagenda en op de website van Geelvinck: https://geelvinck.nl/agenda/concerten-en-events/

Aanvullende informatie vindt u ook op onze Facebook-pagina. Reserveren aanbevolen: bij voorkeur via info@pianola.nl of anders telefonisch 020 – 627 96 24 Geeft u de voorkeur aan online betalen dan kunt u uw plaats boeken via de concertagenda op de site van Geelvinck Muziek Musea.


Naar het nieuwsoverzicht