Vereniging voor Pianotechnici Nederland

Vereniging voor Pianotechnici Nederland

Lettertype vergroten Lettertype verkleinen Lettertype reset

Vereniging voor Pianotechnici Nederland

 

De Vereniging voor Pianotechnici Nederland is opgericht in 1995. Zij heeft leden in Nederland en België. Het lidmaatschap staat open voor personen, die beroepsmatig als pianotechnicus werkzaam zijn of zijn geweest, en voor leerlingen van een erkende vakopleiding.
De VvPN streeft ernaar de technische kwaliteiten van pianostemmers en pianotechnici te vergroten. Dit probeert zij op verschillende manieren te bereiken. Lees meer hierover bij "Over de VvPN".

Laatste Nieuws:

ALV 14 en 15 april In Gooik (B)

ALV in april

 
Op zondag 14 en maandag 15 april zal in Gooik, België, bij de firma Taffijn de tweedaagse van voorjaar 2019 worden gehouden! De organisatoren hebben het genoegen om jullie uit te nodigen, de inschrijving is vanaf nu geopend. Het programma kunnen jullie vinden bij de downloads. Inschrijven voor de tweedaagse kan vanaf nu tot en met 15 maart als je in het hotel blijft slapen, of tot 29 maart zonder hotel.
 
Het programma is gevarieerd opgezet. Na de ALV is er aandacht voor diverse technische en zakelijke onderwerpen. Buiten alle presentaties en de ALV om is er tijd voor gezelligheid en contact met collega´s tijdens de lunches op zondag en maandag, en bij het feestelijke diner op zondagavond.
 
We hopen jullie in april in Gooik te kunnen begroeten,
 
Je kunt je hier aanmelden.
 
Namens de organisatie,
 
Martin Klaric

Naar het nieuwsoverzicht