Vereniging voor Pianotechnici Nederland

Vereniging voor Pianotechnici Nederland

Lettertype vergroten Lettertype verkleinen Lettertype reset

Vacatures

Vacature pianostemmer/technicus (beschikbaar per 01-12-2020)

Voor ons jonge dynamische team, zijn wij op zoek naar een pianostemmer/technicus voor 32-40u per week (voornamelijk buitendienst).
Wat wij vragen:

  • Ervaring met het stemmen van piano’s en vleugels.
  • Ervaring met technische werkzaamheden aan piano’s en vleugels.
  • Je krijgt toegang tot ons gehele stembestand en daarmee de volledige verantwoording over het inplannen van stembeurten. Dit mag je dan ook zelf indelen naar eigen wens.
  • In het bezit zijn van Rijbewijs B.

Uiteraard zijn er doorgroeimogelijkheden en verwachten we dat je open staat om altijd meer bij te leren. Wij zijn o.a. ook actief met het inbouwen van silent systemen en het zelfsspelend QRS-systeem.
Bij Acustica zijn wij een enthousiast team en weten van aanpakken. Wij hebben allemaal veel passie voor piano’s & vleugels. Kom jij ons team versterken met jouw passie en motivatie?
Mail je CV met motivatie naar Sanne@acustica.nl.

(DEADLINE: Graag voor 15 oktober 2020 je CV/motivatie toesturen)

__________________________________________________________________________________

Oostendorp Muziek Wezep

Leerling pianotechniek (fulltime)
Voor onze afdeling pianotechniek zoeken wij iemand die het pianovak wil leren. Ben je iemand die nog niet zolang van school is of nu nog op school zit, heb je 2 rechterhanden, ben je secuur en ligt jouw hart meer bij verfijnde werkzaamheden dan bij het grove werk? Dan is de kans groot dat je het pianovak geweldig vindt. Met jouw werk maak je mensen blij met een prachtige piano of vleugel waarop ze al hun muzikaliteit kwijt kunnen.
Lees meer op www.oostendorp-muziek.nl https://www.oostendorp-muziek.nl/vacature-leerling-pianotechniek-40-uur

__________________________________________________________________________________

- PIANOTECHNICUS M/V NEDERLAND

We zijn continu op zoek naar gemotiveerde pianotechnici met ervaring, die in een vast dienstverband deel willen uitmaken van ons team. Als technicus ben je ofwel in ons Piano Technisch Atelier actief, ofwel in de buitendienst voor het onderhouden van piano's en vleugels bij particuliere klanten, concertzalen of muziekscholen, ofwel een combinatie van beide. Denk je binnen ons bedrijf te passen, en zie je een langdurige samenwerking zitten? Lees dan de functieomschrijving en stuur je motivatie en CV naar Jos Kiebert:  jos.kiebert@maene.nl

__________________________________________________________________________________