Vereniging voor Pianotechnici Nederland

Vereniging voor Pianotechnici Nederland

Lettertype vergroten Lettertype verkleinen Lettertype reset

Vacatures

 

Wie wil komen wonen en werken in “het buitenland”?

Wij zijn een pianospeciaalzaak in de mooie Achterhoek. Ons werkgebied omvat zowel de Achterhoek en Twente, als ook over de grens in Duitsland.

Hier zijn de woningen nog betaalbaar, groet men elkaar op straat, en kijkt men nog om naar elkaar.

Zoek jij de rust, voor jezelf of je (toekomstig) gezin, en een betaalbare woning? Dan is wonen en werken in de Achterhoek, of net over de grens in Duitsland, wel iets voor jou. 

Wij zoeken een pianostemmer die met mensen kan omgaan, plezier heeft in zijn werk en graag kwalitatief goede instrumenten wil onderhouden.

Je werkt zelfstandig en draagt de verantwoording over je eigen wijk, waarvan de planning voor je wordt verzorgd. Je bent ook niet bang je kennis te delen en te vragen naar nieuwe, andere inzichten.

Zie je jezelf wonen en werken in de Achterhoek, of net over de grens in Duitsland? Of misschien ken jij iemand die dit bericht niet ontvangt maar hier wel oren naar zou kunnen hebben.

Stuur mij dan een mailtje op robbert@pianowestera.nl met je motivatie en je ervaring.

Enige kennis en beheersing van de Duitse taal en gebruiken zal van groot voordeel zijn omdat ons werkgebied grotendeels ook in Duitsland ligt.


 

Emile van Leenen Piano’s – Leiden

Wij zoeken iemand die 1 tot 3 dagen per week komt helpen met het verkoop klaar maken van piano’s en vleugels. 

Hamerkoppen schuren,  verkernen, toetsen invoeren,  afregelen, stemmen en intoneren zijn de meest voorkomende werkzaamheden. 

Het kan in loondienst of op zelfstandige basis. Je komt te werken in een klein team, waarbij wij genieten van het verbeteren van ons eigen kunnen, door van elkaar te leren.

Heb je interesse. Bel of mail ons. 06-54354567 info@emilevanleenenpianos.nl  www.emilevanleenenpianos.nl


Herrmansch Pianotechnieken

Gezocht: Pianostemmer met ruimte in de agenda

Ben jij een pianostemmer die net de opleiding heeft afgerond en op zoek is naar klanten? Of ben je nog niet zo lang zelfstandig bezig als pianostemmer en heb je daardoor nog niet zo’n groot klantenbestand? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken.

Bij Herrmansch Pianotechnieken zoeken we een pianostemmer die klanten van ons wil stemmen in de regio Zuid-Holland, Utrecht en een gedeelte van Noord-Holland. Woon je centraal in de Randstad, dan zou dat ideaal zijn.

Voor jou een mooie kans om je eigen omzet wat aan te vullen en je helpt ons ermee uit de brand.

Klinkt dit jou als muziek in de oren? Neem dan contact op met Herrmansch Pianotechnieken, dan kunnen we samen de mogelijkheden bespreken.
aschwin@herrmansch.nl of bellen 0612696475.


 

Acustica piano’s & vleugels | Breda

Vacature ervaren pianotechnicus (per direct beschikbaar)

Voor ons jonge dynamische team, zijn wij op zoek naar een ervaren pianotechnicus voor 32-40u per week.

Wat wij vragen:

  • Ervaring met het stemmen van piano’s en vleugels.
  • Ervaring met technische werkzaamheden aan piano’s en vleugels.
  • Ervaring met inbouwen van silent systemen en eventueel zelfspelende systemen van QRS of Pianodisc. 
  • Ervaring met revisies en restauraties.
  • Ervaring met polijsten en lak-bewerking (dit kan eventueel ook intern geleerd worden).
  • In het bezit zijn van een Rijbewijs B en een auto.

Je werkzaamheden zullen voornamelijk in de werkplaats zijn. Stemmen of service verrichten bij de klant aan huis behoort soms ook tot het takenpakket. Je baan is heel divers en je zal een grote verantwoordelijkheid krijgen binnen ons bedrijf. Onze werkdagen zijn van dinsdag t/m zaterdag. Je komt in een enthousiast team terecht dat van aanpakken weet. Iedereen heeft passie voor piano’s & vleugels. Kom jij ons team versterken met jouw passie en motivatie? Stuur dan snel je CV door. De vacature is per direct beschikbaar. Tot snel. 

Mail je CV met motivatie naar sanne@acustica.nl of bel naar 076-5602423. 

 
Acustica piano’s & vleugels | Korte Huifakkerstraat 2 | 4815 PS Breda

__________________________________________________________________________________

Oostendorp Muziek Wezep

Leerling pianotechniek (fulltime)
Voor onze afdeling pianotechniek zoeken wij iemand die het pianovak wil leren. Ben je iemand die nog niet zolang van school is of nu nog op school zit, heb je 2 rechterhanden, ben je secuur en ligt jouw hart meer bij verfijnde werkzaamheden dan bij het grove werk? Dan is de kans groot dat je het pianovak geweldig vindt. Met jouw werk maak je mensen blij met een prachtige piano of vleugel waarop ze al hun muzikaliteit kwijt kunnen.
Lees meer op www.oostendorp-muziek.nl https://www.oostendorp-muziek.nl/vacature-leerling-pianotechniek-40-uur

__________________________________________________________________________________

- PIANOTECHNICUS M/V NEDERLAND

We zijn continu op zoek naar gemotiveerde pianotechnici met ervaring, die in een vast dienstverband deel willen uitmaken van ons team. Als technicus ben je ofwel in ons Piano Technisch Atelier actief, ofwel in de buitendienst voor het onderhouden van piano's en vleugels bij particuliere klanten, concertzalen of muziekscholen, ofwel een combinatie van beide. Denk je binnen ons bedrijf te passen, en zie je een langdurige samenwerking zitten? Lees dan de functieomschrijving en stuur je motivatie en CV naar Jos Kiebert:  jos.kiebert@maene.nl

__________________________________________________________________________________