Vereniging voor Pianotechnici Nederland

Vereniging voor Pianotechnici Nederland

Lettertype vergroten Lettertype verkleinen Lettertype reset

Lakken, spuiten en politoeren


Link
Hits
Cees Boon
Wij zijn gespecialiseerd in: hoogglans en zijdeglans spuitwerk, polyester reparatie, fineerwerk, transport-,brand- en waterschade. Het herstel van schade aan een piano moet goed en vakkundig gebeuren. U wilt ook dat het snel gebeurt, want u of uw klant wil niet lang zonder zijn instrument zitten. En u wilt natuurlijk een goede, eerlijke prijs.
3205
George Stanciu
Uw piano of vleugel weer in nieuw staat? Bij ons bent u op het juiste adres. Wij bijwerken, polijsten en poetsen uw piano of vleugel tegen een zeer aantrekkelijke prijs! Met moderne lak kun je kleine oppervlaktefoutjes polijsten waar door het er weer als nieuw uit ziet. Polyester is in tegenstelling tot politoer bestendig tegen chemicaliën, is krasvast , heeft een duurzame levensduur en is dus uitermate geschikt voor de moderne piano of vleugel. Spuiten van piano’s en vleugels in duurzaam hoogglans polyester lakken.
2432
Henny Rouw
Beschadigingen aan piano’s, politoeren en polyesterreparaties, krasjes, deukjes, verkleuringen. Al meer dan 25 jaar ervaring in het vakkundig repareren en restaureren van zowel antieke als moderne instrumenten en meubels. Telefoon: 024 7503630 Mobiel: 06 36 130 405 Email: hpjrouw@tele2.nl
2221

Terug naar het overzicht