Vereniging voor Pianotechnici Nederland

Vereniging voor Pianotechnici Nederland

Lettertype vergroten Lettertype verkleinen Lettertype reset

Verenigingsberichten

ALV 14 en 15 april In Gooik (B)

Op zondag 14 en maandag 15 april zal in Gooik, België, bij de firma Taffijn de tweedaagse van voorjaar 2019 worden gehouden! De organisatoren hebben het genoegen om jullie uit te nodigen, de inschrijving is vanaf nu geopend. Het programma kunnen jullie vinden bij de downloads. Lees meer »

Concertagenda Pianolamuseum

Aan alle vrienden en sympathisanten van het museum, Onze concerten: Alle concerten vinden plaats in de muzieksalon van het Pianola Museum, Westerstraat 106, 1015 MN Amsterdam. Meer informatie over de concerten vindt u altijd op onze website: http://www.pianola.nl/Pianola_Museum/Concertagenda. Lees meer »

Wijziging stage periodes HMC

Het HMC liet onlangs het volgende weten aan medewerkers van stagebedrijven: "Amsterdam 3 juni 2018. Volgend jaar gaat bij de opleiding Pianotechniek de verdeling van het aantal dagen school versus stage veranderen. Lees meer »

Europiano Congres 20 tot 24 mei in Italië

door Michiel van Loon Het was van 20 Mei tot 24 mei in Cavalese Congres 2018 in Cavalese in Italië. Ik ben nu meerdere keren naar een Europiano congres geweest en elke keer denk ik weer waarom zoveel anderen niet gaan. Lees meer »

De Opleiding Pianotechniek HMC voorzien van nieuwe instrumenten en materialen.

Op 27 november jl. werd tijdens de bijeenkomst van stagebegeleiders in de Pianobranche nieuw studiemateriaal waaronder nieuwe piano’s, een vleugel en oefenmodellen getoond. Lees meer »